OnxMedia - Fotograf Nunta

Fotograf nunta!

Doar împreună putem crea Amintiri și Emoții...

Realizam fotografii de nunta(filmari nunta), in stil artistic, fotojurnalism sau glamour, in functie de stilul si preferintele fiecarui cuplu.

Stilul nostru de fotografie de nunta este adânc înrădăcinat în fotojurnalismul nunții, influențat de fotografia de arta si de moda.
Rezultatul este o fotografie creativa, curata si clara, care este romantica, distractiva si emotionala.

Va oferim servicii foto video nunta, ca evenimentul vostru sa fie unic.

Pașii unei sesiunii complete pentru nunta ta.

Încurajam clientii sa-si personalizeze conceptual, dar noi conturăm totul cu stil si imaginatie pentru a obtine totul perfect.

Save the date! - Invitatie la nunta ta 🙂

Doar împreună putem crea Amintiri și Emoții...

Fotografiile de la această sedintă foto de cuplu le puteti folosi pentru a anunta  data nuntii, de aceea se numeste si „save the date” sau alte regiuni sedinta foto de logodna.

Aceasta sesiune foto cu viitorii miri este importanta pentru dezghetarea relatiilor dintre noi. In timpul acestor cateva zeci de minute va aratam ce va avantajeaza si ce se poate imbunatati la posturile voastre. In timpul sedintei foto, vom discuta toate detaliile legate de ziua nuntii, ca totul sa fie perfect!

Vezi galerie foto

Nuntă ! Fotografii nuntă ! - cele mai frumoase momente din ziua nuntii

Doar împreună putem crea Amintiri și Emoții...

Fotografiile pe care le realizam in ziua nuntii. Ultimele fotografii din ziua nuntii, cu pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa, petrecerea de la sala pana dupa torul mirilor si hora miresei.
Aceste fotografii le publicam cu acceptul mirilor, la 2 zile de la nunta, ca un best of weedding day.
Toate fotografiile pe care le realizam sunt livrate la maxim o saptamana dupa terminarea nuntii. Foto nunta sunt editate ca si contrast, luminozotate, incadrare, astfel incat sa arate prefect.

Vezi galerie foto

Trash the dress - Fotografii dupa ziua nuntii cu mirii !

Doar împreună putem crea Amintiri și Emoții...

Trash the dress poate fi cea mai importanta sesiune fotografica a mirilor. Asta deoarece in ziua nuntii, exista foarte putin timp pentru fotografie, maxim 2 ore, foarte mult stress deoarece pe umerii mirilor sta totul, sunt foarte multe de facut, de la cununia civila si religioasa, la pregatiri si diverse obiceiuri.

Vezi galerie foto

Ne dorim ca dragostea voastra sa fie la fel de intensa ca pasiunea noastra de a fi fotograf de nunta.
Planificati aceasta zi din timp si va doriti ca ea sa fie perfecta. De aceea, fotograful nuntii trebuie sa surprinda toate momentele emotionante, amuzante, importante.
Fiti deschisi fata de noi. Comunicati-ne toate asteptarile legate de cum vreti sa fie fotografiile de la nunta voastra.
Va plac anumite locatii, posturi in fotografiile de nunta pe care le-ati vazut?
Fotograful de nunta este cel care trebuie sa cunoasca toate detaliile din ziua nuntii, mai bine decat wedding planner-ul.
In acest fel putem anticipa momentele care trebuiesc surprinse in fotografiile nuntii.

Back to Top